(placeholder)

Dekor-Stein Kőbánya Kft.

Elérhetőségeink:

Nyitvatartás:

Tel:   +36 34 450 034

          +36 34 550 000

Email: tardosred@dekor-stein.hu

Naszályi út 1.

2545 Dunaalmás

Székhely:

Hétfő-Csütörtök:  7 - 15 óráig


Péntek: 7 - 13 óráig

Mivel cégünk csak gyártással foglalkozik, ezért a kivitelezésben nem veszünk részt. Szeretnénk bemutatni azokat a nagyobb munkákat, melyekhez cégünk biztosította az alapanyagot vagy a már beépítendő készterméket.

Közterek, sétáló utcák

A tardosi vörös mészkővet színéből adódóan ritkábban használják önmagában terek burkolására, inkább világosabb anyagok mellett díszítőelemként gya- kori a felhasználása. Ez különösen a csiszolt, vagy kefés felületi megdolgozás esetében van így. Az antikolt vagy stokkolt felületeket (mivel a felületképzés során az intenzív vörös szín eltűnik, semlegessebbé válik az anyag) önmagukban is szívesen választják, különösen azért mivel ez a két felület kevésbé csúszos.

Képek:

Tatai Kossuth tér, Budapesti Szent István tér, Vigató tér, Pannonhalmi Apátság kilátó tér, MTA belső udvar, Gödöllői Kastély kert részlet, Győr sétáló utca,

Középületek

Középületeknél inkább belső terek burkolására használják a tardosi vörös mészkővet. Külső térben kifakul, csak rendsze- res felületkezeléssel tartja meg intenzív színét. Természetesen itt is vannak olyan felületek, amelyek alkalmassá teszik lábazat, homlokzat burkolására is. Pl. stokkolt, homokfúvott, matt csiszolt.

Képek:

Debreceni Járásbíróság, St. Pál Apátság Laventtalban, Lipcsei Könyvtár, Burghauseni Vár rendezvényterme, Bécsi Hofburg,

Emlékművek

Képek:

Ajkai Jubileumi Emlékmű, Dunaszerdahelyi emlékmű

Építmények,

Képek:

Pest Rakpart